ZNAMENIE EXORCISTU - páter Amorth

978-80-8074-195-2

6,00 €

Farár, ty nič nevieš!

Popis produktu

Produkt už nie je na sklade

Porovnať

V knihe Páter Amorth, preslávený hlavný exorcista Ríma, rozširuje niektoré z kľúčových tém predchádzajúceho bestselleru Posledný exorcista pokrývajúce dôležité informácie o démonických a okultných silách. Používa dva konkrétne a netradičné prípady exorcizmov zo svojej praxe a okrem nich sa venuje aj aktuálnym otázkam, ktorým čelí Cirkev v 21. storočí.

Vzhľadom na to, že satanistické sekty, okultizmus, seansy, jasnovidci a astrológovia sú tak rozšírení v týchto časoch, sa otec Amorth pýta, prečo je tak ťažké dnes nájsť exorcistu, alebo kňaza, ktorý by sa naplno venoval službe exorcistu. Príklad a učenie Ježiša Krista je veľmi jasný ako aj tradícia cirkvi, ale dnešní katolíci sú často zle informovaní.

A i keď je exorcizmus vyhradený pre menovaných kňazov, faktom je, že všetci veriaci sa môžu modliť za oslobodenie a uzdravenie. Aký je v tom rozdiel? Aké normy sa musia dodržiavať? Aké problémy sú stále otvorené a nevyriešené v tejto oblasti?

Táto nová kniha od otca Amortha odpovedá nielen na tieto otázky ale aj na mnoho ďalších. Taktiež sa v nej nachádzajú jeho úvahy o kresťanskom živote a aktuálnych problémoch cirkvi. Je to cenná, praktická a poučná príručka pre kňazov aj laikov. Môže byť povzbudením aj pre tých, ktorí trpia.

Vydavateľ: DON BOSCO
Rok vydania: 2013
Počet strán: 223
Jazyk: slovenský
Väzba: brožovaná väzba (mäkká)
Stav: ako nová

Odporúčané produkty

Product successfully added to the product comparison!